Peringatan Ajer..


Jumaat, 11 Disember 2009

Berkisah Semula..Setelah Sekian Lama..

hellloo..my dear blog.. its been so long.. tak menulis di dalam blog ini..aku berada di Tiara Beach Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan dari 9-11 Disember 2009..attending bengkel anjuran jabatan ku.. hemmm.. tempat ni sangat ok..cuma aku jer yang tak berkesempatan untuk enjoying all the facilities here.. hemmmmm.. tengok swimming pool dia..nampak ok.. ada lah gak kawan2 yang gi mandi.. its just me yang malas... huhuhu.. enjoying just staying in my room.. with my all aida n kak ina..

Arahan untuk ke bengkel wat kali ini sebenarnya ku terima dengan penuh kemalasan..faktor pertama..sebenarnya keletihan mengadap all report yang perlu disiapkan.. aku memang tak cukup tidur... n then, hemmmmmm.. aku sangat sedih dengan keadaan kak ros.. she's been admitted in ICU because heart failure.. kena strok kat pejabat.. aku rasa terkilan sikit..sebab aku tak berkeras untuk bawak dia ke hospital..now..dia koma..aku harap sangat2..dia sembuh.. really miss her.. lirikan tajam matanya..gelak tawanya..segala cerita tentang anak2 nya...

Bercerita pula tentang kursus ku... pehhhhhh.. banyak tugas kena selesaikan..yang ada ni pon tak settle lagi..tambah lagi yang lain..macam2 format ada..nak kena link la..memacam.. bikin sakit kepala ku.. jangan melingkup..udah la..anyway..think positive nur..

Really miss my hubby tooo.... cant wait to go home....

sleepy already... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan